Tapahtumia tai sitten ei

Mitä tulikaan tänään mieleen..

 

.. poikkeustilanteesta? Esimerkiksi se, että olin turhan nopea ja tyly, kun en antanut lehtimyyjän sanoa edes asiaansa loppuun vaiks en olisi mitään tilannutkaan. Ja vaikka hän soitti pahimpaan aikaan kesken aamupuuhieni. Nyt poden huonoa omaatuntoa.. :(

 

En yleensä koskaan vastaa tuntemattomista numeroista tuleviin puheluihin, olen ajatellut että koska numerossani on puhelinvastaajapalvelu, siihen voi jättää viestin, mikäli asia on kiireellinen - tai sit soittaa uudelleen. Tosin terveyskeskus, josta eilen peruutettiin ensi viikon vastaanottoaikani, siinä numerossa luki "Yksityinen numero". Yksityinen? Turun kaupungin terveyskeskus meille veronmaksajille. Hm.

 

Toinen tämän aamupäivän huomio oli, että henkilö joka ei useinmiten lue sähköisesti lähettämiäni viestejä tai huomioita eikä ainakaan millään tavalla reagoi niihin, oli nyt parkkeerannut tietokoneensa ääreen ja oikein vastaili plus kommentoi viestejäni. Mahtavaa! ja virkistävää. 🙂Minun suuntaani tällainen aktiviteetti on melko harvinaista vaiks satunnaisiin kysymyksiinsä vastaankin usein että "oletko lukenut blogiani/sähköpostejasi, ei uutta niiden jälkeen".. Lasken tämänpäiväisen koronakaranteenin ansioksi.

 

Vastakommentteja en taida jaksaa väsätä, sillä olen tässä iltapäivän aikana katsonut ja kuunnellut Helsingin Juhlaviikoilta vuonna 2012 tallennetun Tristan ja Isolde -oopperan concertante-esityksen. Neljä ja puoli tuntia järisyttävää, tunteisiin käyvää Wagneria, melkein kahdeksan vuoden takaiset tunnelmat nousivat niin väkevästi mieleeni että itku tuli 😥 kun esitys loppui, surun ja kaihon kyyneleet tässä nykyisessä musiikin erämaassa. (Toivottavasti muut asukkaat tässä rapussa eivät itkeneet ärsytyksestä, annoin kerrankin tulla kunnollisella volyymilla..)

 

Ja sitten, aika hyvin lohduttaisi tallenne tästä, vuoden 2016 Kansallisoopperan Tristanista http://www.wanhanrouvanasioitaasiattomuuksia.fi/70803000/3837170/posting/kun-musiikki-vy%C3%B6ryy-p%C3%A4%C3%A4llesi..  Mistähän sen saisi?

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 11:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

08.04 | 18:10

☺♥

08.04 | 09:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

23.03 | 19:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?