Tapahtumia tai sitten ei

.. on rauhoittavaa, että syyskuun loppu silottaa kaikki rosotkin, mitä kuukauteen on mahtunut. Pintaan nousevat lämpimästi hivelemään ne asiat, mitkä Wanhan Rouvan agendalla ovat hyvin oleellisia.

 

Kun lauantain aamuyöstä tulin kotiin syyskauden eka RSO-Lintu -konsertistani, olo oli levollinen, suu hymyssä, pienet virnistykset silloin tällöin,  rauhallisin mielin kaaduin sänkyyn ja upposin tempurin syleilyyn kello kaksi. Bussimatkakin lentokentän kautta (22.15-01.05) sujui lennokkaasti, kuljettaja oli huumorintajuinen ja taitava ajamaan , lentokenttämatkustajat rauhallisia. Taksikuljetus yöllä Turus' sinetöi reissun hyvät tunnelmat.

 

Sinf.ork ry:n tulevaisuustilaisuuden jälkeen syyskuussa Wanhalla Rouvalla oli EP-RSO:n vuoro ja seuraavalla viikolla Kansallisoopperassa pitkään odotettu Reininkulta. En ole laskenut, montako kertaa olen Reininkullan kuullut/nähnyt/elänyt, mutta riittävän monta voidakseni seurata esitystä 'musiikki edellä'.

Music Emoticons Emoticons

 

Reininkullan ohjaus? lievää kohuakin herättänyt. Hm. Wagner on jotain, mikä kuittaa kaikki pilkunviilaajien näkemykset tasan. So what, jos vaiks Richard kirjoitti naisia alistavan (?) libretonkin, olisiko kokonaisuus muuttunut paremmaksi jos teos olisi istutettu nykyaikaan? Katsojan mielikuvituksen ohuutta, ellei voi nähdä perinteisen ohjauksen takaa aikansa elämää - ja nykyaikaakin. Jostakin on aloitettava Wagneriin uppoaminen, uudet tuulet puhaltavat sitten, kun kaikki ovat nähneet/kokeneet Ringin ainakin kerran..🤩 (Nimim. Minun Henk.koht. Mielipiteeni, Wagneria  jo yli 30 vuotta..)

 

EP erityiskiitoksilla vaskiryhmässä Reininkullan viimeisen esityksen jälkeen.♥

 

Melkein suoraan Reininkullasta Wanha Rouva matkusti Rakkaiden Nuorten luokse Porvooseen. Kotoisaa tapaamista vähän häiritsi syksyisen kolea sää, joka tehokkaasti rajasi oleilusta pois ulkoilun. Mutta iloisia, yllättäviäkin tapahtumia viikonloppuun mahtui. ☺ Tuloksia näkyy sitku Wanha Rouva ehtii opettelemaan ja treenaamaan..

Photographer Job
 graphics