Tapahtumia tai sitten ei

 

.. tai voisihan tilannetta kuvata myös ’ajan orjana’ - Wanhan Rouvan sunnuntai-illasta osa kului kuitenkin kellojen päivittämisessä. Niin, nythän on alkanut talviaika. Ja mitä se sitten on? Itse en ole ainakaan huomannut mitään eroa eiliseen, Turusta vähät lumetkin ovat lentäneet huitsin nevadaan. Krhhhhh.. Viitsinkö tunnustaa, että pienessä huushollissani on kymmenkunta kelloa, joista vain tietokoneen, television digiboksin ja Kuvahaun tulos haulle sony xperia xa1 hinta  puhelimen kellot päivittyvät automaattisesti. Ajan orja, nii-in.

 

 

Kelloradiossa on helppo vaihtaa niin sanottu kesäaika talviaikaan, se kärsivällisyyttä vaativa sängynvieren herätyskello on tapaus jossa näyttäytyy manuaalien eli muka-käyttöohjeiden vino riemuvoitto: niin sanotuista ohjeista ei saa ajanvaihtoapuaVihainen, vaikka kesyt ohjeläpyskät ovatkin sekä suomeksi että englanniksi. Kellossa on myös aivan liian paljon vaihtoehtoja, en ole vielä koskaan uskaltanut yrittää asentaa siihen Alarm clock smileys herätysaikaa, hyvä kun edes nämä kesä-/talviajat onnistuvat - joka kerta yrityksen ja erehdyksen kautta..

 

Clocks graphics

Tämän illan vaihtourakassa jäi tekemättä rannekellon ajanvaihto, sillä kellosepän laittaessa siihen uuden pariston kesällä, en huomannut varoittaa, ettei hän painaisi säätönuppia liian tukevasti paikoilleen. Epävarma Joten siellä se nyt on, nuppi, kellon kehyksessä olevan muotoilun hyvin suojaamana – ja Wanha Rouva on kynnet katkeillen ja terävää kynsiviilaa apuna käyttäen yrittänyt kiskoa sitä ulos voidakseen siirtää leijonantassut tähän ärsyttävään ’talviaikaan’. Krrrrhhh! Tulikin tässä mieleen, että pitääkö mennäkin ostamaan joku halpis-talviaikakello??? Luultavasti. Sittenpähän on taas keväällä ihan oikea aika valmiina rakkaassa Leijonassani..

 

 

Keittiön mikrouunin kello kulkee kesäisissä tunnelmissa, saakin kulkea. Ja miten olikaan olohuoneen levysoitin-viritinvahvistimen laita? Onko siinäkin kello? No siihen en ainakaan koske! Tiedän erään ♥henkilön, jonka silmään väärä aika, aina hänen täällä käydesssään, pistää heti, olenhan perinyt nuo laitteet häneltä ja ’joillekin’ näiden vekottimien säätely käy luonnostaan.. joillekin ei.

 

 

En nyt viitsi mainitakaan kalentereitani.. Seinillä roikkuvat allakat ovat tyynen rauhallisia odottaen vain kuukauden vaihtoa, mutta puhelimeen tulee googlekalenterista tuon tuosta plimplom -huomautus että olen jotakin suunnitelmia sinne tallentanut. Niinkuin nyt tänäänkin, illalla kaupunginkirjastossa Hannu Taanila valistaa, ilmeisesti uskonpuhdistuksesta eli reformaatiosta, aihe lähemmin: ’Wittenbergin demokraattinen laululiike’. Cool Wanha Rouva ei kuitenkaan jaksa sinne vääntäytyä, sillä muistan vanhastaan, että tuossa studiotilassa on niin hirvittävän epämukavat tuolit, että jalkojen verenkierto tyssää täysin, kun siellä istuu parikin tuntia. (Nimim. Kokemusta On.)

 

 

Niin et silleen. Sunbathing smileysTurussa paistaa/paistoi aurinko taas tänään, mikä talvi tämä tällainen on? Hämmentynyt Snowman smileys

vuf 31.10.2017 17:34

Meillä käännetään yksi 'pääkello' aikaan, loput saa kuka haluaa ja jaksaa, käännellä. Mutta autoni kello on aina mukamasjoajassa. Ei ole myöhästyisen vaaraa.

WRR 31.10.2017 17:41

..

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 11:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

08.04 | 18:10

☺♥

08.04 | 09:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

23.03 | 19:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?