Tapahtumia tai sitten ei.. on tunne aika hölmö. Wanhan Rouvan tietokone sanoi sopimukset irti ja tilttasi 2 viikkoa sitten lopullisesti.Vihainen Yhtä ja toista meni huitsin nevadaan, valokuvat esimerkiksi, sillä viimeiset viikot ennen koneen rikkoutumista jäivät varmuuskopioimatta. Mitä opimme tästä?Hämmentynyt

 

Kahden viikon aikana sain kokea ihanaakin ihanamman SydänRSO:n konsertin http://yle.fi/aihe/tapahtuma/2017/02/10/102-perjantaisarja-9, josta aivan pakosti olisi pitänyt päästä purkamaan tunnelmia heti konsertin jälkeisenä yönä.

*** Lisäys sunnuntaina 19.2. NYT on koko konsertti verkossa yhtenä n. 3 tunnin jatkumona: http://areena.yle.fi/1-3987935#autoplay=true. Nautiskellaan!Sydän

 

No, en päässyt. Ehkä muistelen joskus myöhemmin, kun pääsen tutuksi tämän uuden tietokoneeni LENOVO M700 SFF I3-6100/4GB/500GB/DVDRW/W10H/3NBD kanssa. Kiitos kuitenkin - jälleen kerran - SuukkoRSO jaRakkaus Hannu Lintu ja solisti RakkausXavier de Maistre..

 

Muutama päivä RSO-tunnelatauksien jälkeen oli vuorossa Wanhan Rouvan musiikillisen maailman toinen ääripää: tanssiorkesteri Finlanders, 30 v + risat. Melkein yhtä kauan olen tuntenut  bändin perusmuusikot, entisen työmaani ja lapseni entisen harrastuksen/työn kautta. Hyväntuulinen, taitava ryhmä.Cool Ystävänpäivän aikaan ajoitin myös samppanjaostosmatkani ja sain samalla nauttia toisesta musiikin maailmasta.

Aiheeseen liittyvä kuva

 

 

Tänään tuli uusi tietokoneeni, uusi käyttöjärjestelmä, kaikki uutta - ja osin puutteellistakin entiseen, 10 vuotta käyttämääni verrattuna. Mutta laskut sain maksettua, sähköpostit luettua (ei vielä vastattua), AdBlock-mainosten eston asenettua, ja RSO:n huumaava konsertti 11.2. on soinut taustalla, nopealla koneellani toistettuna..

 

Vedellä ja leivällä sitä taas Wanha Rouva joutuu elämään seuraavat kuukaudet että tämä ihanuus tulee maksetuksi. Tosin taidan saada jotain tuttavuusetua, mutta siitä huolimatta.

 

NYT taitaa olla syytä lopettaa ja mennä huilaamaan. Toivottavasti verenpainelukemat ovat alentuneet..

 

 

 

 

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 11:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

08.04 | 18:10

☺♥

08.04 | 09:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

23.03 | 19:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?