Tapahtumia tai sitten ei

Ymmärrän oikein hyvin että juuri nyt ”huutelen puskista”, kun lievästi kritisoin tämänhetkistä, suppeasti kokemaani ystäväyhdistyksen toimintaa. Kuten sanottu, katsotaan tarkemmin keväällä. Wanhan Rouvan budjetti ja aika(kin) on rajoitettua..

 

Se, minkä unohdin erikseen mainita tuossa marmatuslistassani, on NUORISO. Siis miten tavalliset nuoret pyydystettäisiin toimintaan mukaan. Muutenkin kuin käymällä kouluissa, mikä sinänsä sopii hyvin Yleisradion orkesterin sivistykselliseen profiiliin ja on erinomainen asia.

 

 Ossi Tanner, 19 v

 

Mitä voimavaroja yhdistys tarvitsisi, että samalla voitaisiin vaikuttaa jo nyt tämän päivän sivistys- ja kulttuuripolitiikkaan? Onko maaseutu tässä mielessä liian kaukana eduskunnasta? Klassisen musiikin peruskoulutusta karsitaan rankalla kädellä joka puolella ja muutetaan popparisuuntaan. (Surullisena seuraan omani, kuuluisan ja ennen niin merkittävän oppilaitoksen kutistamista ja kuihduttamista..Itkevä)

 

Voisiko seuraavaan pääkaupunkiseudun jäseniltaan lähettää erikoiskutsu hallituksen herroille ja rouville – vai joko lähetettiin? Ei heitä ainakaan ollut paikalla.

 

Ja siis se nuoriso, kovaääniset reippaat nykynuoret, jotka muutenkin kokoontuvat erilaisiin mielenosoituksiin, voisiko heitä koukuttaa jo nyt näihin ystäväyhdistyksen tapaamisiin, jonkinlaisina vapaajäseninä? Sillä kuten katkerasti tiedämme, Musiikkitalon ihana sali ja RSO:n konsertit ovat niin sattumanvaraisesti saavutettavissa nykyään. 

 

Nettikonserttien kohtalokin vaikuttaa julmalta. Hyi Yle! Ja hyi sinne ”sylttytehtaalle” mihin jäljet johtavat..Vihainen

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 11:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

08.04 | 18:10

☺♥

08.04 | 09:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

23.03 | 19:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?