Tapahtumia tai sitten ei

.. laulettiin jossakin iskelmässäkin joskus.

 

 

Minäpä rupean kirjoittelemaan postikortteja. Saan vastalahjaksi puhelinsoittoja.Hymyilevä Työllistän korteilla postinjakajia ja muistuttelen olemassaolostani sellaisia tahoja, jotka ovat unohtaneet tai pitävät itsestään selvänä että Wanhan Rouvan elämään ei muuta kuulukaan kuin olla varuillaan että josko jotain tapahtuisi.

 

 

Sanotaan, että iän myötä tietyt tavat/piirteet korostuvat, niin meikäläiselläkinSilmänisku, tapaamisen/yhteisen menon onnistumiseksi tarvitsen siitä tiedon noin 2 päivää aikaisemmin.. kurja juttu, mut niin se on ollut aina, en ole nopea lähtijä. Enkä välttämättä välittäisikään sellaisesta viime hetken, ai niin pitäsiköhän –kutsustakaan, onnittelupostikortteja voi lähettää ilman että kerjää mitään.Hämmentynyt

 

 

Ystäväpiirissäni on toinen eläkeläinen jonka kanssa kalenterit käsissä/koneella sovitaan, koska ja missä ja miten tavataan. Sellainen päivä oli tänään tai siis eilen.

 

 

Tapasimme puolelta päivin, sitten jonotettiin kauppahallissa kaupunginteatterin lippumyymälässä teatterilippuja (paikallisen urheilulehden tarjous: 2 yhden hinnalla), seuraavaksi käytiin ostamassa Wanhalle Rouvalle ns. arkilaukku, olalla roikotettava laukku johon pitää mahtua ainakin lompsa, kamera, kameran vara-akku, puhelin, huulipuna, peili, korvatulpat, passi, kynsiviila, pari kynää, kauppakärryn lukkoavainläpyskä, xylitolipurkkaa, hammastikkuja, kynsilakkapullo, yskänpastilleja, bussikortti, aurinkolasit/minisateensuoja – ja ehkä vielä jotain muuta, kalenteri? Laukkuhankinnan jälkeen jatkettiin seuraavaan paikkaan, joka oli erikoissukkakauppa, ystävätärkin sai ”naama-alennusta” kun oli Wanhan Rouvan kanssa asioimassa (kerran näinkin päin!), sieltä taaperrettiin torille ja matkustettiin Fölillä (ent. Keltainen Vaara = paikallisbussi) naapurikuntaan isoon kauppa- ja huvittelukeskukseen syömään Rosso-pizzaa (joka sivumennen sanoen oli pettymys, aika oli kullannut muistot), Rossosta lyllerrettiin Prismaan, sieltä taas Fölillä takaisin Turun keskustaan ja jatkoyhteyksillä - lähes kuuden tunnin Villireissaamisen jälkeen - omille teillemme kotiin.

 

 

Niin että kun kutsu tälle päivälle kävi 21.45, ei Wanha Rouva oikein innostunut lähetetyn postikortin seurauksista, oli kohtalaisen väsynytkin ja seuraavalle päivälle (tänään) on ohjelmoitu siivousrytinä. Uuden (= kierrätetynHyvä) työtuolin takia tätä kirjoituskopperoa on radikaalisti raivattava.

 

 

Tulevalla viikolla alkavat syksyn musiikkihulinat, joihin Wanha Rouva yleensä aina valmistautuu etukäteen henkisesti(kin) ja takakäteen uppoaa muisteluihin, hyvin valittujen hurmoksien jälkeenVau. On vielä tulossa surujuhlaakinItkevä heti pianismijuhlan (RSO, Lintu ja Lang Lang) jälkeen, joten dramaattinen vaihdos tunnelmasta toiseen sekin vaatii nyt oman henkisen valmistautumisensa.

 

 

Yön pimeydessä, sateen ropistessa ikkunalautoihin, rauhoitan itseäni kuunnellen Richard Straussin Metamorfooseja – ja kun siirrän näytöllä kirjoitusta vähän toiseen ja nettikonserttia toiseen reunaan, voin myös katsoa esitystä. Kiitos siitä Yle! http://yle.fi/aihe/tapahtuma/2015/03/27/perjantaisarja-11#media-4296.

 

 Näistä pilvistä ei satanut, ainakaan näillä nurkilla!

 

 

Kello on kohta puoli kaksi, 01.27. Olisiko aihetta mennä nukkumaan?

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.08 | 11:21

No juu, minä kuulun sarjaan "paahdettu matkoilla". Ensin omalla/kaverin autolla Kouvolassa ja nyt viimeeksi OnniBussilla Kuopiossa. Molemmat oli mukavia matkoja

08.04 | 18:10

☺♥

08.04 | 09:36

Heippa Portugalista! Sinulla näkyy olevan ns. keskipitkän tähtäimen suunnitelma koska lippuja varattuna reilun vuoden päähän. Vointeja kevään odotteluun.

23.03 | 19:23

Jäikö sinulta jotain huomaamatta?